Puhu ja kokkaa italiaksi!

Matkan ajankohta
21.5.2023
-
27.5.2023
Vapaita paikkoja
Hinta
2040 €/hlö 2hh
Ilmoittaudu nyt

Opi italian kieltä ja uusia ruoanvalmistustapoja.Tutustu Toscanan ja Marchen ruokakulttuuriin, erinomaisiin viineihin jaoliivituotantoon. Ella Kannisen ja Paolo Pellein ystävät toivottavat sinuttervetulleeksi suussa sulavien maistiaisten kera. Kurssi sopii niinaloittelijoille kuin edistyneemmille opiskelijoille.

Matkaohjelma

21.5.23 Su - Saapuminen Toscanaan

Aamulento klo 7.50 Roomaan, josta bussilla kohti Toscanaa. Pysähdymme matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Ellan kotikylän lähellä sijaitsevaan Tenuta di Sticciano- maatilahotelliin. Aperitiivi toscanalaiseen tapaan ja kevyt oppitunti ennen illallista. Tervetuliaisillallinen.

22.5. Ma  - San Gimignano

Aamiainen ja kielikurssi. Retki San Gimignanon keskiaikaiseen tornikaupunkiin. Vierailun jälkeen vapaa-aikaa. Jatkamme läheiselle tilalle, jolla tuotetaan tunnettua Vernaccia-viiniä. Maistelemme tilan antimia ja nautimme illallisen.

23.5. Ti - Tori ja ruokakurssi

Aamiainen.Kielikurssin jälkeen lähdemme torille harjoittelemaan italian kieltä. Torilla myydään muun muassa vaatteita,juustoja, hedelmiä ja kodintarvikkeita. Vapaa-aikaa vanhassa kaupungissa. Paluuhoteliin. Iltapäivällä käymme pienellä tilalla, jolla tuotetaan erinomaisia viinejä ja sen jälkeen kokkaamme yhdessä toscanalaisen illallisen.

24.5. Ke  - Matka Marcheen ja illallinen

Aamiainen. Bussikuljetus Toscanasta Ascoli Picenon kaupunkiin Marchen maakuntaan. Pysähtyminen matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Palazzo dei Mercanti -hotelliin. Kevyt aperitiivi ja illallinen tyylikkäässä ravintolassa.

25.5. To - Luomuviinitila ja ruokakurssi

Aamiainen ja kielikurssi.  Vierailu pienellä luomuviinitilalla. Opimme valmistamaan paikallista erikoisuutta Ascolin oliiveja, joita nautimme runsaan lounaan kera talon tapaan. Testaamme myös tilan erinomaista viinivalikoimaa. Paluu Ascoliinja vapaa-ilta.

26.5. Pe - Offida ja oliivipuristamo

Aamiainen ja kielikurssi. Matkalla keskiaikaiseen Offidan kaupunkiin pysähdymme oliivipuristamossa, jossa tutustumme koko valmistusprosessiin hedelmästä pulloon ja maistelemme erilaisia neitsytöljyjä. Buffetlounas italialaiseen tyyliin enoteekissä. Tutustumista Offidaan ja paluu Ascoliin.

27.5. La - San Benedetto ja kalalounas

Aamiainen. Lähdemme San Benedetto del Trontoon. Vapaa-aikaa ostoksille ja kaupunkiin tutustumiseen. Nautimme monipuolisen kalalounaan. Jatkamme Roomaan, josta lento klo 19.45 Helsinkiin laskeutuu klo 00.05 (28.5.).

HUOM

- Matka edellyttää hyvää liikuntakykyä, kävelemme esim.vanhoilla mukulakivikaduilla.
- Ella ja Paolo ovat seurassanne koko matkan ajan.

No items found.
Hintaan sisältyy:
 • lennot
 • verot
 • majoitus
 • 1hh lisämaksu 220 €
 • italiankielen oppitunnit ja opetusmateriaali
 • kokkauskurssit
 • ohjelmassa mainitut ruokailut (sis. viinit) ja käynnit vierailukohteissa
 • Paolon ja Ellan opastukset
 • Alv 24%
Hintaan ei sisälly:
 • maatkavakuutusta
 • muita lisäpalveluja

Lisää aiheesta

Tutustu aiheeseen liittyviin kirjoituksiimme blogissamme.

Ei aiheeseen liittyviä kirjoituksia.