Offida Centro Old Town

Henkilömäärä
6-10
Makuuhuoneita
3-4
Hinta alkaen
700 € / viikko
Varaa nyt

Hiljattain kunnostettu asunto Etelä-Marchessa, Offidan vanhassa kaupungissa, kaupungin muurien kupeessa.

Tässä erikoisessa asunnossa on kaksi erillistä sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti johtaa liiketunnistimella valaistuja puuportaita pitkin keittiöön, jossa on massiivipuiset työtasot, kahvattomat keittiökaapit, valurautainen puuhella ja kattovalaisimilla varustetut kattopalkit. Keittiöstä pääsee suoraan patiolle ja puutarhaan. Lisäksi ensimmäisessä kerroksessa on ruokasali, oleskelutila ja iso kylpyhuone. Toisessa kerroksessa on päämakuuhuone, jonka yhteydessä on kylpyhuone ja mittatilaustyönä tehdyt, peileillä varustetut vaatekaapit, sekä kaksi pienempää makuuhuonetta, joista on ikkunat puutarhaan, ja yksi kylpyhuone (sängyt 6 hengelle).
Kastelujärjestelmällä varustetussa puutarhassa on helppohoitoinen nurmikko ja kolme hedelmäpuuta. Siellä on kodinhoitohuone (pesukone/kuivausrumpu), ja keittiön oven ulkopuolella olevan pation alla on säilytystilaa. Talon toiselta puolelta on näkymä puutarhaan ja keskiaikaisen muurin yli alueelle tyypillisille, kumpuileville kukkuloille.

Pohjakerroksessa on kahdessa tasossa oleva kunnostettu huoneisto, jossa on kaariholvikatto. Sieltä lähtee portaat alas viinikellariin. Pohjakerrokseen on sijoitettu oleskelutila, jossa on puukamiina, ruokailutila, kahden hengen makuuhuone, kylpyhuone ja pieni keittiö. (sängyt 4 hengelle).
Pohjakerroksessa on erillinen sisäänkäynti, mutta sieltä pääsee myös sisäkautta päärakennukseen.

Asunnossa näkyy, että sen kunnostuksessa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin ja laatuun. Se on täysinvarusteltu. Omistaja asuu erillään asunnon yhteydessä. Adrianmerelle on noin 20 minuutin, Anconan lentokentälle noin tunnin ja Bolognan ja Rooman lentokentille noin kolmen tunnin ajomatka. Hinnat alk. 700 eur/viikko.

Ei kuvia kohteesta