Häät Marchessa

Unohtumaton Hääjuhla Italiassa
Ryhmän koko
8 - 50 hlöä
Hinta
Alk. 700 € 
Ota yhteyttä

Jos haluat viettää aidot italialaiset häät, Marche on siihen juuri sopiva paikka, sillä se on koko Italia yhdellä alueella! Pieneltä alueelta löytyy meri, vuoristo ja kukkulainen maaseutu sekä pieniä viehättäviä vanhoja kaupunkeja. Vihkimisenne suoritetaan Offidan tunnelmallisessa vanhassa kaupungissa sen pääaukiolla sijaitsevan kaupungintalon 1400-luvulta peräisin olevassa hallitussalissa. Offida on Picenon eli etelä-Marchen kauneimpia ja parhaiten säilyneitä kaupunkeja.

Hääpari ja vieraat majoittuvat Ripatransonen ja Offidan välissä sijaitsevassa ekorakennustekniikalla rakennetussa tyylikkäässä maatilahotellissa www.relaisdelcolle.it., joka sijaitsee upealla paikalla kukkulan huipulla, joten sieltä on vaikuttava näköala ympäröiviin kaupunkeihin ja maaseudulle. Omistajat ovat luomuviljelijöitä, eli lähes kaikki heidän käyttämänsä tuotteet ovat omaa tuotantoa. Paikassa tuotetaan myös omaa viiniä. Siellä on kuusi kahden hengen huonetta, kaikissa oma kylpyhuone. Kolmeen huoneeseen voidaan lisätä sänky. Lähes kaikissa huoneissa on tilava parveke, ja paikassa on myös adsl.

Rakennuksessa on myös intiimi ravintola, jossa nautitaan häälounas tai –illallinen, sekä pieni hyvinvointikeskus, jossa on höyrysauna ja katettu uima-allas. Merelle on 15 min. automatka. Omistaja Patrizia puhuu hyvin englantia ja saksaa.

Hintaan sisältyy:
  • majoittuminen (3 yötä) kahden hengen huoneissa, joissa on oma kylpyhuone
  • mannermainen aamiainen
  • Offidan kaupungintalon hallitussalin varaus ja vihkiminen siellä (muistakaa sormukset!)
  • korkealaatuinen häälounas tai –illallinen majoituspaikan ravintolassa (sisällä tai ulkona) pöytiin tarjoiltuna; ateriaan kuuluu vähintään: 3 alkuruokaa, 2 väliruokaa, 2 pääruokaa, lisukkeet, hääkakku, viinejä rajoituksetta, 2 shamppanjapulloa. Suurin osa raaka-aineista ja viinit ovat oman tilan luomutuotteita
  • tulkkaus tarpeen mukaan (vihkiminen, valokuvaus, kampaaja, meikkaus ym.)
  • vihkimiseen liittyvien hallinnollisten asioiden hoitaminen Offidassa
Hintaan ei sisälly
Ei vielä kuvia