Meistä

Tutustu yritykseemme ja ihmisiin La Strada Travelsin takana

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meistä

La StradaTravels on pieni kunnianhimoinen matkatoimisto: haluamme näyttää matkailijalle aidon Italian, jossa sydän yhä sykkii. Italia on länsimaisen sivistyksen kehto. Se on antanut ihmiskunnalle hyvin paljon vuosisatojen aikana; oikeustieteestä arkkitehtuuriin, musiikista maalaustaiteeseen – luettelo on päättymätön. Niin, mutta millainen Italia?Suurin osa nykyturisteista tallaa samoja polkuja, ja usein matkailijan on vaikea päästä sisään häntä ympäröivään todellisuuteen. Kuvaannollisesti hän liikkuu näyteikkunoiden reunustamalla ”turistikaistalla”, museoiksi muuttuneissa kaupungeissa, joilla on hyvin vähän tekemistä ihmisten jokapäiväisen elämän kanssa. Meidän lähtökohtamme on toinen. Haluamme tutustuttaa matkailijan Italian yksinkertaisuuteen ja kauneuteen mahdollisimman luonnollisella tavalla, esteettä tai kulkematta oikoteitä. Otamme teidät vastaan yllätyksellisessä Italiassa! Tarjoamme alkuperäisiä makuretkiä, viemme teidät nauttimaan maukkaita ruokia ja suurenmoisia viinejä paikoissa, jotka lisäävät niiden nautittavuutta. Kuljemme taiteellisia, maisemallisia ja musiikillisia reittejä, joita ette ole ennen kulkeneet ja osallistumme suuriin uskonnollisiin ja perinteisiin juhliin, vuosisatoja vanhoihin maaseudun riitteihin, kuten viininkorjuuseen ja oliivien keruuseen. Tarjoamme ennen kaikkea kosketusta Italian aukioita, teitä ja kujia elävöittäviin ihmisiin. Jos haluatte, toteutamme myös unelmienne matkan toiveidenne mukaan. Tarjoamme vielä paljon muuta, jos haluatte seurata meitä. Haluamme luoda enemmän kokevaa kuin katsovaa matkailua, ymmärtävää, tuntevaa ja oivaltavaa toteavan sijaan. Suomen kielessä sanan tietää alkuperäinen merkitys on tien tuntemista. Siksi La Strada, tie. Enemmän matkailijalle kuin turistille. Tuletteko mukaan?


Keitä olemme?

Paolo Pellei

Paolo Pellei – synnyin noin 50 vuotta sitten Marchessa Italiassa, San Benedetto del Tronton kaupungissa. 30 vuoden jälkeen pohjoisen tähti kutsui minut Suomeen. Ennen tämän seikkailun aloittamista olen opettanut italian kieltä ja kulttuuria 10 vuoden ajan mm. Italian kulttuuri-instituutissa Helsingissä sekä eri korkeakouluissa ja opistoissa. Olin mukana ”Talo Italiassa”- tv-ohjelmassa sekä kurssin rehtorina että verkkokurssin tekijänä. Rakastan ruokaa ja viiniä, jolla on sielu, Paolo Conten musiikkia, jalkapalloa, talvista merta, elokuvia joissa ei ammuta kuin videopeleissä, Sciascian ja Pavesen kirjoja, Gallen-Kallelan tauluja, sitä saunan jälkeistä irtaantumisen hetkeä, jolloin katse lepää järven äärettömässä rauhallisuudessa. Sydämeni sykkii Marchen pehmeiden kukkuloiden ja Suomen loputtomien tasankojen välimaastossa.

Riikka Kalajoki

Olen aina työskennellyt matkailun ja kielten parissa. Olen erikoistunutslaavilaisiin kieliin, ja italia on tullut elämääni vasta myöhemmässä vaiheessa. Italian Marchessa olen viettänyt yhteensä 11 vuotta, ja nykyään asun Helsingissä. Olen ikuinen hevoshullu, ja aina tilaisuuden tullen karkaan kotihommista lenkkipolulle tai hiihtoladulle. Lukemiselle yritän löytää aina aikaa. Marche on autenttista Italiaa, ja siellä saa hyvän käsityksen italialaisen pikkukaupunkilaisen sielun elämästä. Italialaiset ovat lämpimiä, äänekkäitä, iloisia ja elämästä nauttivia ihmisiä, ja nämä ominaisuudet tarttuvat myösmatkailijaan, jos osaa olla vastaanottavainen 😊

Viola, Anton, Lumi ja Lucas

Toivottavasti he valitsevat saman tien aikanaan.

Blogi

Tutustu viimeisimpiin kirjoituksiimme blogissamme. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista artikkeleistamme.

Ei vielä kirjoituksia.